Hoe belangrijk vind jij jouw tijd?

Ik neem aan belangrijk.

Maar is dit ook echt zo?!

Als jij kijkt naar de tijd die jij beschikbaar hebt. Zet jij die in voor de taken en werkzaamheden die jou energie geven, waar je ECHT goed in bent EN die jouw bedrijf daadwerkelijk geld opleveren?

Komt er nu een lichte twijfel omhoog…

Logisch je bent gewend om alles alleen te doen in jouw bedrijf, maar er komt een punt dat je tegen jouw plafond aan werkt. Dat resulteert in meerdere dingen, bijv. te weinig tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt maar ook niet kunnen verder groeien met jouw bedrijf.

Stel je voor dat ik in jouw bedrijf meewerk en wat jij met die tijd zou kunnen doen. Lijkt het jou niet heerlijk?! Zie jij al voor je welke dingen die jij met deze tijd kunt doen? Misschien wil jij meer tijd met jouw gezin doorbrengen? Misschien wil je met meer aandacht jouw klanten bedienen? Misschien wil je wel de tijd hebben om jezelf te ontwikkelen.

Allemaal erg goede redenen om te besluiten samen te werken.

Maar dan komt ineens dat stemmetje…

Kan ik wel iemand inhuren? Hoeveel gaat het mij kosten?

Allemaal mitsen en maaren, omdat je je op een nieuw terrein begeeft.

Maar wat als jij je focust op wat het jou gaat opleveren.

Ten eerste tijd. De tijd die jij overhoudt, omdat ik de taken en werkzaamheden overneem die jij liever niet doet maar eigenlijk ook niet zou moeten doen. ⠀⠀⠀⠀

En ten tweede ook geld. 

Uhhh geld?! Yep!
Stel, jouw uurtarief is €90,- en ik doe een taak voor de helft van jouw uurtarief in dezelfde tijd ... dan levert dat jou geld op!

Wil je graag meer weten? Neem gerust contact met mij op.

PS: Wil je graag eerst ‘daten’? Het kennismakingspakket bestaat uit 5 uur om te kijken of de samenwerking jou bevalt.