Wat houdt virtuele ondersteuning in?

Kort gezegd, ik bied administratieve en secretariële ondersteuning voor ondernemers op afstand. Ook wel Virtual Assistant of VA genoemd. 

Maar dit is echt een verzamelnaam, want elke VA werkt op zijn of haar eigen manier. Vaak zie je dat een VA een bepaalde specialisatie heeft, bijv. door werkervaring en/of opleidingen.

Zelf heb ik jarenlange ervaring als Personal Assistant, ik weet dan ook veel van agenda- en emailbeheer maar daarnaast heb ik ook veel ervaring met talloze andere taken. Om een paar voorbeelden te noemen: reizen boeken, vergaderingen en events organiseren, e-mails voorbereiden, nieuwsbrieven schrijven, presentaties voorbereiden, inkopen doen en dit is slechts een kleine greep uit de taken die ik voor jou kan overnemen.

Mijn specialisatie ligt in het bieden van ondersteuning als een soort sidekick en sparringpartner voor jou en jouw bedrijf. Als ware een personal business cheerleader. Dus naast het bieden van administratieve en secretariële ondersteuning, kijk en denk ik ook mee over oplossingen voor jouw bedrijf.

Mocht je graag meer hierover lezen, kijk dan even op mijn website. Hier kun je informatie vinden over mij en over samenwerken.

Wil je gelijk kijken wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

By Sylvana

Jouw personal business cheerleader voor virtuele ondersteuning

PS: Mocht je een idee willen krijgen van de mogelijke taken die ik op mij kan nemen, dan staat er een handig lijstje op deze website: https://www.opencircles.nl/blog/virtuele-assistent/