Houd jij van jouw comfortzone?!

Ik wel!

En laten we eerlijk zijn. Iedereen houdt van zijn comfortzone.

Alleen gaat deze jou niet verder helpen. Als jij dingen wilt, dan moet je er zelf achteraan gaan. En je raadt het al uit je comfortzone komen.

Ken jij ook die momenten? Even wegdromend over iets dat zomaar jouw kant opkomt…. Misschien (her)ken je deze wel? Dat je ergens de hoop koestert dat je de Staatsloterij gaat winnen en wat je dan allemaal gaat doen!

Ik zie mezelf al zitten in de Spaanse zon, genietend van een uitzonderlijk uitzicht met een heerlijke cocktail en mijn mannen naast mij, omdat we daar wonen.

Heerlijk dat wegdromen. Maar ‘back to reality’, want die kans is namelijk héééél klein. Dat jij of ik de Staatsloterij gaan winnen.

Gelukkig komt vrij snel het besef dat ik dit helemaal ZELF kan doen, in Spanje wonen. En dat mijn grote dromen aan mij zijn om waar te maken. En je raadt het al, daarvoor moet (en sterker nog WIL)  ik uit mijn comfortzone komen.

En deze zal je ook wel vaker hebben gehoord. :-D

Weet heel duidelijk wat jouw WAAROM is!

Waarom je iets wilt bereiken? Waarom je wilt groeien? Waarom je uit je comfortzone wilt komen?

Juistem jouw WAAROM geeft dé motivatie om jouw angsten en zorgen tegemoet te gaan.

Dus de volgende keer als je voor een keuze staat om voor het juiste doel of jouw droom lekker uit je comfortzone te komen, gewoon DOEN! En als je twijfelt of dit wel iets voor jou is, denk dan aan jouw WAAROM.

PS: Wil je weten wat mijn WAAROM is? Lees hier verder…

PSS: Mag ik ook weten wat jouw WAAROM is? Laat het mij weten in de comments.

PSSS: Al het boek ‘Start with Why’ van Simon Sinek gelezen?