Welke taken kan ik van jou overnemen?

In mijn vorige blog noemde ik al dat je veel sneller met een VA kan samenwerken dan je denkt. En dat samenwerken met een Virtual Assistant een laagdrempelige manier is om administratieve en secretariële ondersteuning te krijgen voor jou als ondernemer.

Het inzetten van een VA (lees mij ;-)) levert jou namelijk veel op! Alleen al de tijd en ruimte die je overhoudt om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Van het bedienen van jouw klanten met meer aandacht tot meer tijd met jouw gezin doorbrengen.

Het mooie van onze samenwerking. Je kunt mijn virtuele ondersteuning al inzetten vanaf 1 uur. In de vorm van een zogenaamde strippenkaart of een abonnement. De strippenkaart is ideaal voor projecten of losse werkzaamheden. Een abonnement, afgestemd op jouw wensen, is bedoeld voor terugkerende werkzaamheden of taken.

Helemaal leuk, maar wat ga je dan uitbesteden?

Ik kan zelf een lange lijst van werkzaamheden opnoemen en die je kun trouwens ook teruglezen in mijn eerdere blog.

Maar je kunt ook zelf een overzicht maken met de taken en werkzaamheden die je graag wilt uitbesteden. En dit is makkelijker dan je denkt. Het begint met het inzichtelijk krijgen van alle taken en werkzaamheden die momenteel je werkweek vullen en hoeveel tijd je hieraan kwijt bent. Een handige tool hiervoor is Toggl.

De volgende stap is letterlijk het highlighten van de taken en werkzaamheden die NIET jouw ‘genius’ nodig hebben. Belangrijk om te onthouden, alle taken en werkzaamheden die jou energie geven, waar je ECHT goed in bent EN die jouw bedrijf daadwerkelijk geld opleveren, die vallen niet onder deze categorie.

Als je de lijst met taken en werkzaamheden die je wilt gaan uitbesteden optelt, heb je gelijk een beeld van hoeveel uren jou dat gaat opleveren. Samen met het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt, kunnen we tijdens een ‘kopje koffie’ gesprek kijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Zie jij het inzetten van mijn diensten als een mooie investering? Ben jij toe aan de vrijheid die mijn virtuele ondersteuning gaat opleveren? En wil jij de stap zetten om bepaalde taken en werkzaamheden uit te besteden zodat jij kan gaan groeien met jouw bedrijf?

Dan kom ik graag met jou in gesprek!

Je kunt jouw gegevens op mijn website achterlaten of direct contact met mij opnemen…

Let’s connect!

By Sylvana

Jouw personal business cheerleader voor virtuele ondersteuning

PS: heb je ook mijn andere blogs al gelezen?