Zet jij ‘s ochtends een intentie?

Heb jij al gehoord van een ochtendroutine?

Of

Heb jij al de kracht ontdekt van een dagelijkse ochtendroutine?

Een ochtendroutine is niets meer of minder dan bewust jouw dag beginnen voor een positieve mindset. De eerste gedachten als jij wakker kunnen namelijk bepalen hoe jij je de rest van de dag zal voelen.

Misschien herken je het wel…

Zodra je wakker wordt is het eerste wat jij je bedenkt dat het zo’n drukke dag gaat worden en je voelt je gelijk gehaast. Grote kans dat deze start van de dag ervoor zal zorgen dat jij de rest van de dag voor je gevoel achter de feiten aanloopt en geen tijd hebt om van jouw dag te genieten.

Zonde!

Even een ‘rewind’. We beginnen de dag opnieuw.

Dit keer kies je er bewust voor om jouw dag te beginnen met de gedachten dat je alle tijd hebt. Je weet dat je een paar dingen op de planning hebt staan die je wilt afronden maar dat weerhoudt je er niet van om bewust even tijd vrij te maken om te genieten van bijv. een heerlijk kopje thee, de vogels die fluiten of een momentje voor jezelf om even stil te staan.

Dit heet een intentie zetten. Door het zetten van een intentie bepaal je hoe jij je aan het einde van die dag wilt voelen. Wil jij genieten, plezier beleven, dankbaar, onbezorgd, vol vertrouwen of inspiratievol voelen?

You get to pick what feels right for that day!

Kies een intentie en herhaal deze intentie in de loop van de dag om je eraan te herinneren hoe jij je aan het einde van de dag wilt voelen. :-)

Set yourself up for a great day!

PS: Daarnaast zijn er ook nog vele andere manieren om jouw dag op goede voet te beginnen. Stay tuned…meer hierover in mijn volgende blog.